Vull disposar dels serveis al meu mòbil

Dades dels Jutjats de Barcelona

Dades Jutjats l'Hospitalet Llobregat

NOVA DEMARCACIÓ

Dades dels Jutjats de Badalona

Jutjats Sta Coloma de Gramenet

Calculadora de taxes judicials

Calculadora interessos demora

Buscador de jurisprudència

Despatx virtual

Pagament per TPV

Events jurídics

Equip

Si desitja contactar amb nosaltres

Procurador a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona i Santa Coloma de Gramenet.

Comptem amb més 30 anys d’experiència, exercint com a Procuradors a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona i Santa Coloma de Gramenet.

Durant tot aquest temps hem volgut ser la ma dreta del nostre client i per això la nostra filosofia es la d’avançar-nos a les necessitats dels clients i lletrats, transmetent al segon, diàriament i puntualment, les resolucions judicials dels procediments i les còpies segellades dels escrits, amb el nostre compromís de mantenir-los al corrent del curs dels afers confiats, i, evidentment, podent comptar amb l’atenció personal d’en Jaume Gassó i Espina.

Exercir com procurador a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona i Santa Coloma de Gramenet  exigeix un altíssim grau de compromís i per això hem volgut posar a disposició dels lletrats tot un plegat d’eines per facilitar la seva feina i que des del seu mòbil poder accedir a tot tipus d’informació: Calculadora de taxes judicials, calculadora d’interessos de demora, dades dels Jutjats, accés a jurisprudència i fins i tot accés als expedients.

  • Si ho desitja, pot contactar amb nosaltres trucant al 93 317 47 20 o bé enviant un mail a través de la nostra pàgina de contacte.
  • El nostre horari per tant es de 24h els 365 dies de l ‘any
  • Si prefereix pot veure aquest web en Castellà